Vrienden van VERS


Hieronder vind je een overzicht van onze partners en overige vrienden.

Alt Text

“Schulp vruchtensappen”

U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.


Alt Text

“Fritz-Kola”

Achter fritz-kola staan de jonge ondernemers Lorenz Hampl en Mirco Wolf Wiegert. Zij hebben het merk opgericht. Naast de “klassieke” fritz-kola bestaan inmiddels ook twee andere varianten, namelijk een light-versie en een variant met koffiesmaak. Daarnaast worden ook andere frisdranken verkocht onder de naam fritz-limo.


Alt Text

“Tony’s Chocoloney”

Wij zijn gek op chocolade. We willen de allerlekkerste chocolade maken van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak. Wij zien cacao niet als commodity van de world stock market. Daarvoor houden we er simpelweg te veel van.


Alt Text

“Nice fruitijsjes”

Nina maakte regelmatig thuis fruitijsjes door vers gemaakte fruitsmoothies in vormpjes te gieten en die te bevriezen. Dit soort verse fruitijsjes kon ze nog niet vinden in de winkel of bij horecaplekken. Ze besloot ze zelf te gaan maken


Alt Text

“De Groene Slager”

“De Groene slager” is sinds 1989 een biologisch ambachtelijke slagerij. Zij staan voor kwaliteit en goede service. Bij de Groene Slager vindt u een groot aanbod van vlees en vleeswaren.


Alt Text

“The Dutch Weedburger”

The Dutch Weed Burger is één van de gezondste hamburgers ter wereld met zeewier als lekkere smaakmaker! De malse patty is gemaakt van zilte sojasnippers en Royal Kombu, een krachtig winterwier, duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde.


Alt Text

“Health&Co”

Eerlijk, fris en deskundig, dat zijn we als het gaat om goed, gezond, lekker, bewust, écht eten en de benefits daarvan! Een team van passievolle deskundigen die zowel in Nederland als in Aruba, jou met volledige toewijding ondersteunen.


Alt Text

“Fietsenmakerij Janson”

Fietsenmakerij Janson, misschien wel Alkmaars meest bijzondere fietsenmakerij waar -letterlijk- iedereen welkom is om met zijn of haar fiets langs te komen voor reparatie en een ontmoeting.


Alt Text

“Fiona’s Fitlijn”

Bij Fiona draait alles om gezond leven met voldoende beweging en een gewicht dat bij je past. Fiona’s Fitlijn is opgericht om jou weer fit en energiek te laten voelen.


Alt Text

“Hal25”

HAL 25 is een wonderlijke combinatie van industriële vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid, midden in hartje Alkmaar! Hier vinden onregelmatig evenementen plaats.


Alt Text

“Alkmaars Songwriter Collectief “

Het Alkmaars Songwriter Collectief is een platform voor beginnende en ervaren singer-songwriters uit de omgeving van Alkmaar en voor geïnteresseerden.


Alt Text

“Udea”

Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur in biologische levensmiddelen.