Over VERS

Hoe is VERS ontstaan? Ondernemers Cees en Christel hebben een passie voor puur, gezond eten en willen graag iedereen in Nederland een verantwoord en betaalbaar alternatief bieden voor afhaalmaaltijden.

Mensen hebben het tegenwoordig steeds drukker en nemen te weinig tijd om gezond te koken. Vaak laat men zich dan verleiden tot het afhalen of laten bezorgen van fast food. Helaas is dit voedsel vaak bewerkt en ongezond. VERS eten & drinken zet zich in voor een gezondere levensstijl en biedt daarom een verantwoorde versie aan.  

De behoefte aan gezond en vers eten zie je overal om je heen. Biologische eettentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Supermarktketens leggen zich steeds meer toe op het aanbieden van bewuste keuzes, onbewerkt voedsel en ook zijn de ‘Superfoods” trending. Voor VERS is deze manier van eten vanzelfsprekend, en is het nu ook heel toegankelijk gemaakt voor de druk bezette mens in deze snelle maatschappij.

VERS eten & drinken streeft naar een goede samenwerking met lokale bedrijven. Wij hopen hiermee de werkende mens nog beter te bereiken.


VERS in de PERS

Diverse media hebben leuke stukjes over Vers geschreven, hieronder vind je een overzichtje.


Alt Text

“Uit 072”

In 2012 werd UIT072.nl gemaakt omdat er wat miste in Alkmaar. Er waren veel leuke initiatieven in de stad, maar er was geen website die jou helpt om te weten wat  er speelt. UIT072 houdt je op de hoogte.

Lees hier het stukje over VERS,


Alt Text

“Fashionista”

Fashion magazine

Lees hier hun stukje over VERS,


Alt Text

“Alkmaar pas”

Heb je een AlkmaarPas, dan krijg je korting bij bijna 300 winkels, restaurants, instellingen en andere adressen in de gemeente Alkmaar.

Lees hier het stukje over VERS,


Alt Text

“Brenda Kookt”

Hoi! Leuk dat je langskomt bij BrendaKookt.nl!
Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk is en dat het niet moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn om een lekker maaltje op tafel te zetten.

Lees hier haar stukje over VERS,


Alt Text

“I BELIEVE THE HYPE”

Je ontkomt er niet meer aan tegenwoordig. De ene na de andere hype vliegt je om de oren. Ze komen en gaan. Vooral op het gebied van voeding, gezondheid en sport. Elke keer weten ze ons toch weer te boeien en gaan we er vrolijk in mee. Niet elke hype moet je maar klakkeloos geloven en overnemen, daar zijn wij inmiddels wel achter. Tijdens onze steeds terugkerende gesprekken over voeding en onze zoektocht naar een gezonde leefstijl kwamen we op het idee om onze eigen blog te beginnen.

Lees hier hun stukje over VERS,


Alt Text

“Miss Brown Goes Green”

Hoi! Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog. Met mijn blog wil ik laten zien dat een groenere levensstijl niet altijd duurder hoeft te zijn en zeker niet suf is. Ik neem je mee op mijn zoektocht naar (h)eerlijk én betaalbaar eten, inspiratie voor duurzaam wonen en de leukste groene hotspots in binnen- en buitenland.

Lees hier haar stukje over VERS,


Alt Text

“Chaos & Orde”

Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan mijn werk als directeur van Alkmaar Marketing, de citymarketingorganisatie van Alkmaar. Daarnaast houd ik mij met hele gewone dingen bezig als vrienden, lekker eten, sporten, lezen en alle andere onderwerpen die de gemiddelde Nederlander ook doet.

Lees hier Lieke haar verhaal over VERS,


Alt Text

“We Like To Know”

We Like To Know ben ik gestart met als doel Noord Holland onder de aandacht te brengen vanuit een andere invalshoek. Nieuwsgierig als ik  ben ontdek ik, samen met het WLTK team, de lekkerste lunch- en koffiespots, de beste restaurants en gezelligste borrel spots.

Lees hier over hun ervaring bij VERS,


Alt Text

“Shuffle”

Shuffle Magazine komt eens in de drie maanden uit. Like onze pagina om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in Alkmaar, cultuur, creativiteit van je medebewoners, politiek en verslagen van wat er zoal gebeurt in Alkmaar.

Lees hier het stukje van Shuffle over VERS,


Jij en andere over VERS

Verschillende mensen hebben de moeite genomen om iets leuks over ons achter te laten op verschillende review sites,


Alt Text

“Facebook”

Bekijk hier onze Facebook reviews,


Alt Text

“Iens”

“Waar gaan we eten?” IENS, onderdeel van TripAdvisor, beantwoordt deze o zo belangrijke vraag elk dag voor talloze mensen. Maandelijks helpt IENS 2 miljoen bezoekers een geschikt restaurant te vinden. Geregistreerde proevers schrijven op jaarbasis zo’n 200.000 recensies over restaurants en leveren zo een onmisbare bijdrage.

Bekijk de VERS ervaringen van mensen op IENS,


Alt Text

“TripAdvisor”

TripAdvisor® is the world’s largest travel site*, enabling travelers to plan and book the perfect trip. TripAdvisor offers advice from millions of travelers and a wide variety of travel choices and planning features with seamless links to booking tools that check hundreds of websites to find the best hotel prices.

Lees over nog meer VERS ervaringen,